Хто ж не любить себе побалувати солодким тістечком із кавою чи какао? Ну, напевно, є такі. Але ж не ми з вами! 🙂 Зібрали для вас добірку найкращих кондитерських Ужгорода, міста де вміють поспішаючи насолоджуватися солодощами.

Smagolino, кафе-кондитерська, 5/5

  • Кафе-кондитерська
  • м. Ужгород, Слов’янська набережна, 13
  • Сторінка кондитерської на Locator

Кафе-кондитерська Smagolino знаходиться на набережній. Вже за 5 хвилин ходьби від Транспортного мосту ім. Масарика у бік Боздоського парку. Це нова будівля з вікнами до підлоги, біля яких стоять кілька столиків з чудовим виглядом. У Smagolino близько 10 столиків і в годину-пік взимку, коли літній майданчик закритий, можна залишитися за бортом. Благо влітку додається ще близько 8 столиків під парасольками.

Обслуговування адекватне, кухня працює швидко, не пам’ятаю щоб ми очікували довше, ніж треба. Персонал уважний та приємний.

У меню крім солодощів є сніданки та піца, бургери, салати і т.д. Тобто тут можна не лише попити каву зі смаком, але й добре поїсти. У барі є не лише різноманітні чаї та кава, а й алкоголь, коктейлі.

З солодощів радимо спробувати винятково смачний тірамісу! Дуже ніжний та тонкий смак! Такого тірамісу ми не їли ніде.

При всьому позитиві, описаному вище, ціни в кафе-кондитерській Smagolino не вищі за середні за ужгородськими мірками, а за київськими мірками – нижчі від середнього.

Ми проживали поряд кілька місяців і кондитерська Smagolino була місцем нашого щоденного паломництва, як мінімум, за кавою з собою.

Наша оцінка – 5 з 5

Час відвідин – жовтень-грудень 2022 р.

Chia, кондитерська здорових солодощів, 5 з 5

Кондитерська здорових солодощів Chia також знаходиться на набережній річки Уж, в новому будинку з боку фасаду, навпроти ресторану Венеція-Уж. Поруч – Транспортний міст ім. Масарика, готель Ужгород, площа Б. Хмельницького та початок проспекту Свободи.

У кондитерській Chia приємний інтер’єр у бежево-шоколадних тонах, що відповідає меню закладу.

Чому Chia – кондитерська здорових солодощів? Просто всі солодощі – торти та тістечка зроблені з горіхової маси, сухофруктів тощо. Тут можна спробувати всі ваші улюблені тортики та тістечка не в борошняному та кремовому виконанні, а саме у горіховому. Будьте обережні, не набирайте багато, адже горіхи – дуже поживний та калорійний продукт.

Ви можете подумати, що раз торти та тістечка зроблені з горіхової маси, а не з класичного тіста, вони не такі смачні або мають якийсь «специфічний» смак. Однак, це не так. Точніше не зовсім так. Вони такі ж смачні, проте трохи по своєму, але це в жодному разі не означає, що вони чимось гірше. Все той же смак какао та шоколаду, приправлений легким відтінком горіхів та сухофруктів.

Також Chia працює як магазин здорових продуктів харчування.

Однозначно, кондитерська здорових солодощів Chia – місце обов’язкового відвідування. Особливо якщо Ви зупинилися в готелі поряд, наприклад, в Ужгороді.

Наша оцінка – 5 з 5

Час відвідування – жовтень 2022 р.