Ваш асистент в Ужгороді

Category Підбірки

Хто такий автоелектрик та що потрібно для успішної кар’єри таким фахівцям

Автомобільна промисловість стрімко розвивається, на вулицях українських міст з’являється все більше транспортних засобів, а значить фахівцям з ремонту та діагностики ніколи сумувати. Такі співробітники є високо затребуваними у невеликих приватних майстернях та мережевих СТО.

Тормозные колодки легковых авто Bosch

Любой тип транспортного средства в обязательном порядке задействует тормозную систему, суть функционирования которой  предусматривает силу трения. В учетом специфики системы  сила трения достигается с использованием запчасти в виде тормозной колодки.

Життя в Ужгороді: відгуки, плюси, мінуси

Ужгород – місто, розташоване у західній частині України, в Закарпатській області. Це адміністративний центр області із населенням близько 120 000 осіб. Життя в Ужгороді має як плюси, так і мінуси, які варто враховувати, якщо ви думаєте переїхати туди.

Готелі в Ужгороді: недорогі, люксові та цікаві готелі

Унікальне місто Закарпаття — Ужгород, увібрало в себе традиції та риси тих численних народів та культур, які тут проживають уже багато століть, міксуючи в єдине ціле українську автентичність та дух старої Європи, яким дихають старовинні будинки та вулиці міста. Зміст:… Continue Reading →

Найкращі японські ресторани Ужгорода

Японська кухня має велику популярність у всьому світі. Вона досить колоритна, але при цьому, напевно, одна з найкорисніших у світі. Може саме з цього японці живуть найдовше на планеті? Пропонуємо Вам огляд японських ресторанів Ужгорода.

Найкращі кондитерські Ужгорода

Хто ж не любить себе побалувати солодким тістечком із кавою чи какао? Ну, напевно, є такі. Але ж не ми з вами! 🙂 Зібрали для вас добірку найкращих кондитерських Ужгорода, міста де вміють поспішаючи насолоджуватися солодощами. Smagolino, кафе-кондитерська, 5/5 Кафе-кондитерська… Continue Reading →

© 2024 Ужгород.Locator.ua — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑