Інформатизація та комп’ютеризація сьогодні досягла того рівня, коли просто неможливо уявити собі будь-який бізнес, чи діяльність без діджиталізації, і особливо це стосується наявності у компанії, незалежно від профілю діяльності, сайту, що може надати клієнту повну інформацію і про компанію, і про продукт, що вона випускає.

Якщо для свого бізнесу чи будь-якої форми діяльності Ви шукаєте надійного партнера, профілем якого є розробка сайту, Вам точно буде цікаво познайомитися з діяльністю студії веб-дизайну WebPage webpage.com.ua, що спеціалізується на створенні сайтів під певні товари чи послуги, гарантуючи своїм клієнтам миттєвий ріст продаж та впізнаваність бренду.

Які сайти створюють спеціалісти WebPage

Маючи вже понад 10 років на ринку ІТ та постійно слідкуючи за останніми новинками та тенденціями з сфері веб-дизайну, компанія WebPage профілюється на розробці сайтів такого типу:

  • Landing Page
  • Інтернет-магазин
  • Сайт-візитка
  • Сайт-каталог

Не зважаючи на те, що кожен тип сайту вимагає і певних умов і виходить із завдань та місії самої компанії, більшість сайтів розвивається поступово з сайту-візитки, котра з часом переростає у масштабний проект, як сайт-каталог, що є характерним для сфери діяльності, що вимагає ранжування товару, роблячи простішим та більш зручним взаємодію між виробником та підприємцями, що займаються реалізацією продукції. Або ж у інтернет-магазин, що має карточки товару з повною інформацією про продукт, має функцію онлайн-оплати та автоматичного формування виписок і інших супровідних документів.

Що ж стосується лендінгу, дана форма сайту є найактуальнішою для залучення якомога більшої кількості людей, зацікавлених у вузькоспеціалізованій діяльності представників малого та середнього бізнесу, для котрих така форма є найбільш зручною та зрозумілою.

Що включає в себе розробка сайту від WebPage

Окрім власне розробки сайту на платформах WordPress, OpenCart, чи Bitrix, залежно від задач, студія веб-дизайну WebPage пропонує:

  1. Розробка як унікального, так і шаблонного сайту
  2. SEO аналіз сайту
  3. Удосконалення, доопрацювання та прискорення діючого сайту
  4. Розробка та встановлення модулів

Розробка унікального функціоналу: системи аналізу та інтеграції, оплата та вигрузка на портал, доставка товару тощо