Незважаючи на те, що пріоритетною для вивчення прийнято вважати англійську, німецька мова також досить затребувана в усьому світі – особливо в країнах Європи. Окрім Німеччини, ця мова є державною в Австрії, Бельгії, Люксембурзі, Ліхтенштейні, Швейцарії. Знання цієї мови потрібно тим, хто планує змінити місце проживання на Німеччину, або просто хоче поїхати туди на навчання чи для роботи.

В останньому випадку, або для туристичних подорожей цілком достатньо буде опанувати державну мову країни на розмовному рівні. Такий формат підходу до  навчання забирає набагато менше часу, і дає досить ефективні результати. Курс розмовна німецька мова присутній у переліку послуг, які надає онлайн школа Аура.

Розмовна німецька – ключ до комфортного перебування у чужій країні

Оволодівши достатнім рівнем знань, людина зможе отримувати потрібну і корисну для себе інформацію, бути впевненим у взаємодії з корінними жителями країни в будь-яких повсякденних ситуаціях. Вивчивши німецьку на  розмовному рівні, можна буде розраховувати на зручні купівлі в магазинах, безперешкодні подорожі та нові знайомства. 

Знання, отримані на курсах, допоможуть добре пройти співбесіду та отримати дохідну роботу в Німеччина чи інших німецькомовних країнах. Цей курс – формування навичок вербальної комунікації, оптимальне орієнтування в різних непередбачуваних ситуаціях, розуміння співбесідника та зчитування вербальних і культурних кодів. Також це подолання страху спілкування, побоювань не зрозуміти чи допустити помилку.

Особливості навчання на курсах розмовної німецької мови

Цей курс призначений людям, які хочуть дуже швидко отримати навики спілкування німецькою та зануритися у мовне середовище. Після їх завершення студент зможе розуміти носіїв мови – навіть тих, хто не знає англійської чи української. Йому будуть доступні живі дискусії на різні теми, а також вони будуть здатні досить непогано розмовляти, доносячи до оточуючих будь-які думки.

Найважливішими перевагами навчання у школі Аура вважається наступне:

  • Різні форми викладання матеріалу

Вчителі онлайн курсів використовують на лише текстовий контент, а й презентації, аудіо матеріали, відеоролики тощо. Таке різноманіття навчальних засобів дозволяє швидко та ефективно запам’ятовувати матеріал. 

  • Живі дискусії

Школа дає рівно стільки теоретичних знань, скільки потребуватиме студент. Весь інший час відводиться на усне мовлення, коли кожне правило проробляється на практиці у безпосередньому спілкуванні з викладачем.

  • Найбільш необхідне –  в першу чергу

Студенти курсів розмовної німецької мови дуже швидко набувають базових навичок. Вони легко зможуть підтримати діалог на автостанції, в магазині, на пошті поставити запитання поліцейському.

  • Активний лексичний запас

Кожне нове слово, яке вводиться в процесі навчання, відразу застосовується у ході дискусії. Саме тому воно не стає «мертвим» для студента, а використовується у різних лексичних одиницях – реченнях, текстах, словосполученнях. 

В основному, на заняттях говорить переважно студент. Саме такий підхід до учбового процесу допомагає йому швидко та правильно формулювати власні  думки та будувати синтаксичні конструкції. Вивчені слова відразу адаптуються у його мовному лексиконі. Для закріплення знань програма навчання передбачає наявність тестування, що дозволяє постійно моніторити набуті навички студента.

Записатися на курси можна безпосередньо на сторінці сайту школи, вносячи мінімум даних у спеціальну форму.