Проблема пошуку вигідної вакансії добре знайома кожній людині в Україні. Щороку спеціалісти різних напрямків намагаються або знайти нову роботу, або змінити ту, що є, на кращу пропозицію. Методів пошуку можна назвати багато – через знайомих, біржу праці, спеціальні агентства працевлаштування.

Проте найзручнішим варіантом є сервіс Jooble, який доступний на різних платформах. Варто лише внести в пошукову стрічку робота Ужгород і вам відкриється безліч цікавих вакансій. Маючи інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, зручну пошукову систему на сайті, ця компанія вже змогла допомогти знайти роботу десяткам тисяч претендентів.

Кому надається перевага?

Більшість шукачів вакансій цікавить, які саме напрямки вважаються пріоритетними для країни на даний момент. Зазвичай в подібних ситуаціях до уваги беруться декілька факторів – таких, як рівень заробітної плати та перспективність професії. 

Враховуючи ці та деякі інші моменти, можна відзначити, що в період осені чітко простежується тенденція стосовно зростання попиту у сфері науки, освіти та управління персоналом. До інших актуальних пропозицій від роботодавців можна віднести наступне:

  • культура, музика, шоу-бізнес;
  • готельно-ресторанний напрямок, туризм;
  • сфера обслуговування.

Якщо ж вказувати на конкретні спеціальності, які найбільш затребувані у нашому місті, то багато цікавих варіантів пропозицій для себе знайдуть ті, хто шукає за запитами робота водій Ужгород повар, бухгалтер, офіціант.

Скільки обіцяють платити?

З початком осені середній рівень заробітної плати в Україні почав поступово підвищуватися. Причому ця тенденція стосується не лише столиці та інших великих міст – в загальному на даний момент середня зарплата працівника складає 17 000 гривень. Найкраще таке зростання можна відзначити в таких категоріях:

  • керівники установ, топ-менеджери – 30000-35000 гривень;
  • сектор нерухомості – в межах 30000 гривень;
  • професії, пов’язані з транспортом – 22000 – 23000 гривень;
  • засоби масової інформації – 16000 – 17000 гривень;
  • юридичний напрямок – 15000 – 16000 гривень.

До високооплачуваних вакансій, як і раніше, можна віднести професію водія на міжнародних рейсах, який отримує від 40000 гривень. Ріелтори мають змогу заробляти від 35000 гривень. Автомобільним електрикам, механікам головним інженерам, бурильникам, дизелістам обіцяють виплачувати в межах 30000 гривень.

До менш вигідних вакансій відносять вакансії санітарів, прибиральниць, мийників посуду, асистентів у ветеринарних клініках тощо. Їх зарплата коливається в межах 6000 – 11000 гривень.

Для того, щоб вибрати вакансію на Jooble і подати заявку на працевлаштування, вам потрібно зареєструватися на сайті та створити власне резюме. Такий формат пошуку роботи дозволить потенційному роботодавцю отримати попереднє уявлення про вашу освіту, навички та досвід. Ми працюємо для того, щоб ви могли втілювати власні запити та бажання в життя.