Польща – одна з країн, яка межує з Україною, та має досить багато культурних зв’язків. Саме тому досить багато випускників українських шкіл приймають рішення навчатися там, щоб отримати диплом європейського зразка.

Це, в свою чергу, відкриває багато цікавих можливостей у майбутньому для побудови успішної кар’єри. Обов’язковою умовою для вступу до польських вишів є володіння державною мовою цієї країни, а тому послуги https://slavic-center.com.ua/uk/ неодмінно стануть вам у нагоді. Ми є компанією, діяльність якої пройшла акредитацію Фонду «PERSPEKTYWY» за підтримки Консульства Республіки Польща в Україні.

Де можна навчатися у Польщі?

Навчання у цій країні передбачає дотримання Болонської системи, поділяючись на освітньо-кваліфікаційні рівні: бакалавр, інженер, магістр; Перелік навчальних закладів, які відчиняють двері перед українськими абітурієнтами, досить великий, передбачаючи як виші, так і заклади середньої освіти. До групи перших входять:

  • приватний університет Леона Козьмінського (Варшава) зі спеціалізацією з економічного та гуманітарного напрямку;
  • приватний University VISTULA – його особливістю є можливість здобувати освіту паралельно з декількох напрямків, отримуючи по завершенню подвійний диплом;
  • приватна польсько-японська академія інформаційних технологій – випускає фахівців у сфері ІТ, має свою професійну студію звукозапису, лабораторію графіки, фотостудію;
  • приватний Collegium Civitas (Варшава) –  передбачає двомовне навчання, маючи спеціалізацію з соціології та міжнародних відносин;
  • приватна Суспільна Академія Наук у Варшаві – заклад має міжнародну акредитацію, та приймає на навчання студентів із більш, ніж 80 країн світу.

До інших вишів, які користуються великим попитом серед абітурієнтів, відносять Гуманітарно-соціальний Університет (Uniwersytet SWPS), Варшавську Школу Кіно, Економічний Університет у Кракові, Академію імені Моджевського, знаменитий Ягеллонський університет – найстаріший у Європі, Люблінський, Лодзький, Опольський університети. Також варто відзначити і заклади середньої освіти, доступні для українців – Академічний загальноосвітній ліцей у Лодзі, Технікум №3 у Лодзі, Механіко-електричний технікум м. Білгорай.

Slavic Languages Center – ваш надійний помічник при навчанні

Наша агенція працює на цій ниві вже більше 11 років –  за цей час, завдяки нашим старанням, студентами у Польщі стало понад 2000 українських абітурієнтів. На якість послуг, які ми надаємо, вказують три отримані нами сертифікати. Маючи зверх 30 партнерів серед польських вищих навчальних закладів, ми забезпечуємо документальну гарантію результатів. До інших переваг співробітництва з Slavic Languages Center можна віднести:

  • консультування на безоплатній основі та сприяння оптимальному вибору навчального напряму;
  • допомога в оформленні візи та страховки;
  • збір та подання до обраного навчального закладу передбаченого пакету документів;
  • допомога в перекладі та апостилюванні документів;
  • допомога з пошуком місця проживання – гуртожиток чи оренда помешкання;
  • вирішення всіх організаційних питань у Польщі;
  • підтримка студента протягом першого року його навчання;
  • допомога при переведенні до іншого навчального закладу у разі потреби, якщо така виникне.

Якісно опанувати польську мову можна  базі школи, яка діє в межах нашого центру. Всі необхідні контактні дані, а також інформація загального характеру –  які документи потрібні для вступу, спеціалізація польських вузів, тощо, ви знайдете безпосередньо на сайті компанії.