Сучасні побутові девайси створені для забезпечення максимального комфорту під час приготування їжі вдома. Модельний ряд варильних поверхонь бренду Electrolux — це сучасні девайси з широким набором функцій та можливостей, які значно спрощують рутинне приготування страв і підвищують рівень безпеки процесу. 

Особливості нагрівальних зон

У сучасному світі більше не потрібно підлаштовувати маленький сотейник до конфорки великого розміру та постійно стежити, щоби він не впав у процесі готування їжі. Компанія Electrolux розробила панелі, на яких нагрівальні зони мають різну форму та діаметр. Можна заздалегідь визначитися з типом посуду, який найчастіше використовується, аби варильна поверхня була максимально практичною в застосуванні. Дво- та триконтурні зони нагрівання дають змогу підлаштовувати конфорку під посуд різного діаметру. Окремою кнопкою користувач може увімкнути малий, середній радіус чи повний підігрів.

Додатковий набір функцій

Стандартно варильна поверхня має розігріватися з різною інтенсивністю та допомагати готувати їжу. Компанія Electrolux доповнює побутові пристрої додатковими функціями, які значно спрощують процес готування різноманітних страв.

  1. Автозакипання. Після того, як рідина в ємності досягла температури закипання, відбувається автоматичне зменшення потужності. Завдяки цьому вода чи інша рідина не вихлюпується на варильну поверхню та не пригорає.
  2. Підтримання тепла. Ця функція підходить для повільного тушкування чи томлення страв. Основне її завдання — зберігання готової страви теплою впродовж тривалого часу.
  3. Таймер. Доступне багатоступеневе програмування часу старту та закінчення процесу готування. Вибрати техніку з такою функцією можна в магазині Алло у Львові.
  4. Stop+Go — це можливість в одне натискання зупинити робочий процес, щоб поновити його в будь-який момент зі збереженими налаштуваннями.
  5. Захист від дітей — додаткова можливість, що дає змогу заблокувати панель управління від випадкового натискання сенсорних кнопок і змін робочих налаштувань.
  6. Індикатор залишкового тепла. Вбудований для кожної окремої зони нагрівання. Дає змогу візуально пересвідчитися в тому, чи робоча поверхня вже достатньою мірою охолонула. Функція дає змогу підвищити енергоефективність пристрою.
  7. Автовимкнення. Система датчиків фіксує потрапляння на зони нагріву сторонніх предметів і вимикає пристрій. Також варильна поверхня вимикається в разі сильного перегрівання чи коли з конфорки знімається посуд для приготування їжі.
  8. Шкала регулювання температури. Користувач має змогу встановити необхідний температурний режим із точністю до градуса.

Якщо вам потрібен надійний та багатофункціональний побутовий пристрій для готування страв, зверніть увагу на варильні поверхні Electrolux.